Beschrijving
Veluws wild villen en uitbenen, proeven en ervaren
Een clinic/workshop waar veel vraag naar is geweest. Je gaat aan de slag met het verwerken van wild en vlees en het bereiden daarvan. In de workshop komen verschillende onderdelen aan bod zoals het villen en uitbenen en het bereiden van de maaltijd. We gaan ook koken op hout en op allerlei manieren het wild bereiden. We sluiten af met een diner.
We besteden veel aandacht aan het leven van de ree en aan alle delen van het dier zoals botten, pezen en de huid. Dit zijn allemaal waardevolle materialen waar je de meest prachtige producten van kunt maken.
Bij deze workshop is er een instructeur-kok aanwezig die iedereen door het proces begeleidt.
Tijd: vanaf 13.00 uur tot ……
Kosten 110,-
Locatie:
Gashavenstraat 9
7418 AL Deventer
Parkeren vooraan de Gashavenstraat, dan 100m de Gashavenstraat uitlopen.
Inbegrepen:
– Instructies villen en uitbenen
– Materialen
– Uitleg over de leefomgeving
– Bereiden van vlees en bijpassende maaltijd.
– Tijdens de workshop, koffie, thee en frisdrank inbegrepen
– Aansluitend is het zelfgemaakt diner bij de prijs inbegrepen, drankjes voor eigen rekening.
Let op, er is beperkt plek!
Meldt je gelijk aan en ervaar deze bijzondere middag.!!!!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.